Over mij

Pakweg 10 jaar geleden zag mijn leven er totaal anders uit. Ik was een talentvolle keeper in het veldhockey, maar ik bereikte nooit mijn top. Tijdens de week genoot ik van het studentenleven zoals jullie het kennen. Teveel feesten met teveel drank, te weinig slaap en ongezond eten.

Hoe anders is dat nu. Sinds een jaar of twee ben ik verslaafd. Aan lopen, aan fietsen, aan zwemmen. Aan verbeteren, aan buiten zijn, aan afzien.

Ik drink nauwelijks alcohol, eet gezond dankzij mijn vriendin Tine, lig rond 22:00 al in mijn bed en ben verslaafd aan trainen. Mensen die mij nu ontmoeten, kennen me niet anders.

Ik wil de beste en gezondste versie van mezelf zijn.

Met deze motivatie volbracht ik afgelopen jaar mijn grootste uitdaging: ik werd Ironman in Mont Tremblant, Canada. Mijn droom werd werkelijkheid. Tijdens mijn lange voorbereidingsperiode leerde ik veel lessen. Over mezelf, over trainen, over voeding, maar zeker ook over intrinsieke motivatie, passie, doelen stellen. Wat ik tegenkwam tijdens mijn voorbereiding leerde ik ook toepassen op mijn werk, of tijdens mijn coaching van van hockeyspelers, en -keepers.

Om mezelf verder te ontwikkelen wil ik deze lessen met jullie delen.

Ben je op zoek naar de gezondste en beste versie van jezelf, kijk dan gerust rond of schrijf je in voor de nieuwsbrief.